Abonnementsmodul.

Et godt supplement til Stellar Office Pro, hvis du skal fakturere kunden den samme ydelse i et bestemt interval. F.eks. hver 3 mdr. eller en gang årligt. Abonnementstyperne kan være så forskellige som service på eftersyn af oliefyret, betaling for web-hotel, et blad o.s.v.

Stellar Office Pro Abonnement er udviklet for at gøre det nemmere for dig at styre, hvornår der skal faktureres for den samme ydelse igen. Hvornår der skal udsendes nye informationer f.eks. program-opdateringer eller blade i et abonnement. Og ikke mindst hvem der skal have den enkelte ydelse/blad igen.

Stellar Office Pro Abonnement er nemt og overskueligt at arbejde med. Opret alle de typer af abonnementer du har i din virksomhed. Vælg hvilken vare i Stellar Office du ønsker en eventuel faktura knyttet til og du er klar til at bruge programmet.

Selve intervallet på abonnementer kan angives i uge eller måneds antal. En kunde kan godt have flere forskellige abonnementer.

Pris for abonnement knyttes til en vare, men kan også være individuel for de enkelte kunder selvom typen af abonnement er den samme.

Fornyelse af abonnementer kan ske på 2 måder. Du kan vælge at forny et enkelt abonnement eller du kan forny alle i et bestemt datointerval.

Ved fornyelse oprettes en ordre i Stellar Office Pro, som du nemt og hurtigt kan bogføre og dermed have en faktura i hånden til udsendelse til kunden.

Du har endvidere mulighed for at knytte et notat til alle med en bestemt abonnementstype. F.eks. at der er udsendt opdateringer den og den dato.

Der kan oprettes en fletfil, som kan bruges i forbindelse med udskrivning af adresselabels, kundebrev og lignende. Og sidst men ikke mindst har du mulighed for at udskrive forfaldslister, som viser hvilken likviditet du kan forvente hen over året via dine abonnementer.


NB: Ovennævnte funktionalitet findes også i vores eget produkt:  MobilService - komplet styring af kørende montører.


MariSoft   |  Rønne Allé 109, 7451 Sunds  |  Tlf.: 9714 2171  |  Kontakt-mail